Trailerkørekort – Randers

Ønsker du at tage Trailerkørekort?

Hvis du ønsker at erhverve dig et trailerkørekort, har du igennem os fundet den helt rette køreskole at kontakte. Vores store erfaring, samt viljen til at yde noget ekstra for vores elever, betyder, at vi den dag i dag er førende indenfor vores felt. Igennem en god stemning og kommunikation sikrer vi, at det er en fornøjelse at erhverve kørekort hos os.

Hos os er du mere end blot et nummer i køen. Det betyder, at vi sætter os ind i dine individuelle behov, også fordi vi ved, at det er meget forskelligt hvor meget, og hvad, man kan, inden man starter på skolen. Dermed kan vi sætte ind, der hvor der er mest behov for det. Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker dit kørekort hurtigt, enkelt, og på en så sjov måde som muligt.

Hør mere om trailerkørekort

På vores hjemmeside kan du let og enkelt danne dig et overblik, men helst ser vi, at du kigger forbi vores adresse i Randers C, for en personlig snak om dine muligheder hos os. Vi gør meget ud af en god kommunikation, der sikrer, at det er en fornøjelse, at tage dit kort hos os, ligesom vi gerne giver råd og vejledning, der sikrer, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag. Hos os bliver du godt kørende, og det er vigtigt for os at understrege, at vi er en køreskole, der er til for dig, og derfor er vi villige til at lade undervisning og prøver, foregå på dine præmisser.

Trailerkørekort til den rette pris

Da vi får næsten alle elever igennem på kortest mulige tid, er det fordelagtigt at tage dit kort hos os. Det er fordi vi elsker vores arbejde, at vi er i stand til at yde den service, vi gør. Vi ser frem til at gøre dig godt kørende!

Lovpakken:

6 kørelektioner. (á 45 min. varighed).
4 teorilektioner. (á 45 min. varighed)
1 køreprøve.

4.700,- kr.

Du skal ikke op til en teoriprøve, men til køreprøven vil du blive spurgt om forskellige ting vedrørende traileren. Kørelektionerne afholdes i klumper af 90 minutter.

Udover dette kommer der udgifter til:
Prøvegebyr 280,- kr
Lægeattest 3-500,- kr
Pasfoto 100,- kr

 

Hvad skal jeg have med til første teorilektion? Hvis du IKKE har taget et kørekort indenfor de seneste 3 måneder, skal du have lægeerklæring med. Du skal have et standard pasfoto med op til lægen. Det skal bruges til din lægeerklæring.

Lægeerklæringen skal du så vidt muligt tage med første gang du kommer til teoriundervisning på køreskolen.

Trailerkørekort

Trailerkørekort: Ring for holdstart.